WEBQUEST RECITAL DE POESIA ---> CONCLUSIÓ

     

CONCLUSIÓ

Heu acabat la feina: Enhorabona!
Com haureu comprovat, heu estat capaços de treballar en equip i elaborar un producte multimèdia que presenta l'obra d'alguns poetes mallorquins en el vostre entorn.
A més a més, ho heu fet de la millor manera per acostar-se al llenguatge poètic: el recitat dels poemes, l'expressió plàstica d'allò que ens suggereixen i la creació poètica, original per part vostra, que expressi les emocions i sentiments que us ha portat aquesta gènere literari.


Durant el treball, heu fet coses que ja sabíeu i d'altres que us han resultat noves:
- Heu participat activament en l'elaboració d'un multimèdia per a un recital poètic conjunt.
- Us heu familiaritzat amb la navegació per Internet i heu conegut pàgines sobre els poetes mallorquins i la seva obra.
- Heu practicat diverses destreses relacionades amb les tecnologies de la informació i la comunicació (retallar textos i imatges des d'Internet, crear carpetes, guardar-hi documents, usar diccionaris digitals, elaborar una presentació, crear imatges amb programari d'edició d'imatges, emprar corrector ortogràfic...).
Sobretot, us heu enfrontat a la creació poètica des de la perspectiva dels poetes mallorquins. I tal cosa segur que us ha ajudat a tenir una idea més clara del que és poesia.


Potser que en un futur proper seguireu escrivint versos i us convertireu amb poetes famosos. El que sí és ben segur és que durant la realització d'aquesta WebQuest us heu atrevit a recitar, a fer i a sentir la poesia. D'això es tractava, perquè el que de veritat importa no és saber que és la poesia...


El que de veritat importa és dir-la, fer-la, ...viure-la!

I si us interessa, en els enllaços següents trobareu altres WebQuests semblants que us ajudaran a aprofundir més en el tema des d'altres perspectives:

 

http://mural.uv.es/angaimar/webequeste.htm

http://www.xtec.es/aulanet/ud/catala/poesia/index.htm

 

 Torna a Portada

A Crèdits